Author Topic: No sound on youtube...  (Read 2121 times)

FrameScrape

  • Guest
No sound on youtube...
« on: August 02, 2010, 04:59:36 PM »
My sound works fine thru my speakers if I'm using windows media player.
but as soon as I go on youtube I get video but no sound at all...

angry hampster

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5024
  • Karma: 38
    • Lexa Photography
Re: No sound on youtube...
« Reply #1 on: August 02, 2010, 05:20:58 PM »
Make sure your flash player is up to date. What browser?

FrameScrape

  • Guest
Re: No sound on youtube...
« Reply #2 on: August 02, 2010, 05:24:11 PM »
Make sure your flash player is up to date. What browser?

Firefox.
I tried updating my flash player and it said something about having to install them manually... sound works fine on internet explorer but god I hate that browser.

angry hampster

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5024
  • Karma: 38
    • Lexa Photography
Re: No sound on youtube...
« Reply #3 on: August 02, 2010, 06:12:58 PM »
Firefox.
I tried updating my flash player and it said something about having to install them manually... sound works fine on internet explorer but god I hate that browser.

So install it manually.  Here, let me show you:
http://tinyurl.com/27whtqp


Not a particularly difficult concept. :)

Daemon

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1928
  • Karma: 6
Re: No sound on youtube...
« Reply #4 on: August 12, 2010, 02:43:30 AM »
So install it manually.  Here, let me show you:
http://tinyurl.com/27whtqp


Not a particularly difficult concept. :)


LOL that's just mean. :lol:

Thing go here
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:7